ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή για αγορές άνω των 30€

Μίνι καλάθι

30€ακόμα για Δωρεάν Μεταφορικά!
(Ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδος και βάρους έως 2 κιλά)

109.9
-4%

Moser T-CUT 1591-0070

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU PR001241
Κανένα

Moser T-CUT 1591-0070

Ειδική τιμή 109,90 € Κανονική τιμή 114,90 €
- +
Περιγραφή

Επαγγελματικό Trimmer Moser T-Cut  1591-0070

Επαγγελματικό Trimmer Moser T-Cut 1 1591-0070 κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στη Γερμανία, με κεφαλή T-Blade Made in Germany. Το τρίμμερ Moser T-Cut είναι η Rolls Royce των επαγγελματικών τρίμμερ, ένα καταπληκτικό εργαλείο που συνιστάται για περιγράμματα, λεπτομέρειες, καθώς και hair tattoo! Κατάλληλο και για ξύρισμα χεριών, ποδιών, στήθους και πλάτης!

Επαγγελματικό μοτέρ και κεφαλή T-Blade

Αθόρυβο μοτέρ DC 6.400 στροφών / λεπτό, με λεπίδες υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο ατσάλι Star Blade. Ιδανική για τριμμάρισμα, χάραξη περιγράμματος σβέρκου και μουσιού, και γύρω από τα αυτιά. Για όλους τους τύπους μαλλιών.

Το επαγγελματικό τρίμμερ MOSER T-CUT είναι ιδανικό για τριμμάρισμα κοντά στο δέρμα, γύρω από τα αυτιά, περίγραμμα ακριβείας σε αυχένα και μούσι. Κατασκευασμένο στη Γερμανία από τη MOSER, τον διεθνή leader στις συσκευές hairstyling υψηλής ποιότητας και απόδοσης, προορισμένες για επαγγελματίες.

To T-CUT πρέπει να βρίσκεται στα χέρια κάθε επαγγελματία ο οποίος αναζητά το απόλυτο τριμμάρισμα χαμηλής κοπής έτσι ώστε να μπορεί να μετατρέψει την έμπνευσή του σε ένα τέλειο και δημιουργικό αποτέλεσμα!

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία και LED ένδειξη φόρτισης/μπαταρίας

Μπορεί και λειτουργεί συνεχόμενα για 60 λεπτά με φόρτιση μόλις 120 λεπτά. Διαθέτει επίσης ένδειξη LED για την ολοκλήρωση της φόρτισης, καθώς και για το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

Μήκος και πλάτος κοπής

Με το τρίμμερ να έχει μήκος κοπής 0.2 mm και πλάτος κοπής 40mm, έχεις την ευχέρεια να περιποιηθείς πρόσωπο, αυχένα και αυτιά όπως ακριβώς επιθυμείς!

Ξύρισμα σώματος

Παρόλο που το MOSER T-CUT είναι πρώτιστα ένα επαγγελματικό τρίμμερ κεφαλής, γενειάδας και λεπτομερειών προσώπου, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με την ίδια ευκολία και την ίδια εκπληκτική ακρίβεια για να περιποιηθείς χέρια, πόδια, στήθος και πλάτη, χάρη στην καταπληκτικής ποιότητας κεφαλή του, με μήκος κοπής στα 0.2mm!

Ευκολία χρήσης

Εξαιτερικά ελαφρύ με βάρος μόλις 135 γραμμάρια, η επιβάρυνση στον καρπό κατά τη διάρκεια της χρήσης είναι μηδαμινή και το τριμμάρισμα γίνεται πανεύκολο! Η κεφαλή αφαιρείται εύκολα και επιτρέπει γρήγορο καθάρισμα. Υπάρχει επίσης δυνατότητα επιλογής επιπλέον σετ κεφαλών (δεν περιλαμβάνονται).

Συντήρηση

Καθάρισε με το ειδικό βουρτσάκι το τρίμμερ από τις τρίχες. Μην ξεχνάς να λαδώνεις τις λεπίδες πριν από κάθε χρήση!

Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
BrandMoser
ean4015110015109
Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

You're reviewing: Moser T-CUT 1591-0070

 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 30€

 
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Μέσω Eurobank και Paypal

 
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Σε επώνυμα προϊόντα