ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή για αγορές άνω των 30€

Μίνι καλάθι

30€ακόμα για Δωρεάν Μεταφορικά!
(Ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδος και βάρους έως 2 κιλά)
Χρόνοι Παράδοσης Παραγγελιών- Beauty4us

Με ACS Κούριερ

Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.beauty4us.gr, αποστέλλονται με την εταιρία courier «ACS»σε όλη την Ελλάδα την επόμενη μέρα.

Εάν επιθυμείτε να σας σταλούν με κάποια άλλη courier δεν έχετε παρά να μάς τηλεφωνήσετε στο +302610 274429 και να μάς ενημερώσετε.

  • Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 μ.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή, θα την παραλάβετε την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα στις εξής πόλεις:
    Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Ιωάννινα, Καβάλα, Βέροια, Κοζάνη, Λάρισα
  • Στα Νησιά Ιονίου και Νησιά Αιγαίου μετά από 2-3 ημέρες και εφόσον επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. 
  • Για όλες τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, η παράδοση της παραγγελίας γίνεται σε 2-5 εργάσιμες μέρες.

Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

Για την παραλαβή από το κατάστημα απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων ή τηλεφωνική ή on line παραγγελία.

Έπειτα από δική μας επικοινωνία ο πελάτης θα μπορεί να έρχεται από το κατάστημα να παραλάβει την παραγγελία του.

Μετά από την ενημέρωσή μας ότι η παραγγελία σας βρίσκεται στο κατάστημα, εάν δεν την παραλάβετε στο χρονικό διάστημα των δέκα(10) ημερών, αυτή θα ακυρώνεται αυτόματα και δεν θα είναι πια διαθέσιμη για παραλαβή από το χώρο μας.

Οι τιμές των προϊόντων ισχύουν και στο φυσικό μας κατάστημα για παραλαβή από τη Ρήγα Φεραίου 35, εφόσον έχει τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία.

Το ωράριο που ισχύει για τις παραλαβές από το κατάστημα είναι το εξής: Δευτέρα-Τετάρτη & Σάββατο 08:30-17:00, ενώ Τρίτη-Πέμπτη & Παρασκευή 08:30-21:00.

Κύπρος

Με ACS CYPRUS Economy Κούριερ

Η παράδοση της παραγγελίας στην Κύπρο γίνεται εφόσον και η παραγγελία έχει τοποθετηθεί μέχρι κάθε Τετάρτη 14:00 μ.μ. της εβδομάδας και παραλαμβάνετε μεσα σε 7 εργάσιμες μέρες.

Χώρες Ευρωπαϊκής

Με ACS EU Economy Κούριερ

Η παράδοση της παραγγελίας σε αυτές τις χώρες γίνεται σε 7-10 εργάσιμες μέρες.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους: Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας.

  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει στην περιοχή μελών δεν είναι σωστα ενημερωμένα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, εφόσον δε θα καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, μπορείτε να καλέσετε στο +30 2610 274429, Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο από 08:30-17:00. Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 08:30-21:00, για να ενημερωθείτε σχετικά με την εξέλιξή της παραγγελίας σας.

Ιστορικό πελατών με Άρνηση Παραλαβής.

Οι παραγγελίες πελατών μας, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας / της courier ενημέρωση και επιστράφηκαν στο, beauty4us.gr , με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ –ή– ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), οι νέες παραγγελίες τους θα γίνονται δεκτές μόνο μετά από προπληρωμή – με Πιστωτική κάρτα ή κατάθεση του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας, σε Τραπεζικό μας λογαριασμό

 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 30€

 
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Μέσω Eurobank και Paypal

 
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Σε επώνυμα προϊόντα