ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή για αγορές άνω των 30€

Μίνι καλάθι

30€ακόμα για Δωρεάν Μεταφορικά!
(Ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδος και βάρους έως 2 κιλά)
Πολιτική Επιστροφών - Beauty4us.gr

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε στο beauty4us.gr εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση του παραστατικού.

Για να κάνετε επιστροφή, θα πρέπει προηγουμένως να μας το έχετε δηλώσει αποκλειστικά και μόνο με έναν από τους παρακάτω τρόπους και να λάβετε κωδικό επιστροφής.

  1. Με email στο beauty4us.gr@gmail.com
  2. Τηλεφωνικά στο 2610274429

Κατά την επικοινωνία σας, θα πρέπει να έχετε διαθέσιμο τον αριθμό παραστατικού και να μας δώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & διεύθυνση)

Στην περίπτωση επιστροφής εντός 14 ημερών, δεν χρειάζεται να μας ενημερώσετε για τον λόγο επιστροφής, καθώς έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης. Στην περίπτωση αλλαγής, θα σας ζητηθεί και ο λόγος της αλλαγής.

Στη συνέχεια, μετά την επικοινωνία μας, μας αποστέλλετε με courier τα προϊόντα στη διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 35, Πάτρα, ΤΚ 26223, Ελλάδα. Θα σας επιστρέψουμε την αξία των προϊόντων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής μας.

Προσοχή:  Για να παραλάβουμε προϊόντα προς επιστροφή, θα πρέπει να είναι αμεταχείριστα και να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία. Επίσης, θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από το σχετικό παραστατικό με το οποίο τα παραλάβατε. Προϊόν χωρίς παραστατικό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό προς επιστροφή.

Επικοινωνία για επιστροφές / αλλαγές

Για οποιοδήποτε ερώτημα ή απορία έχετε σχετικά με τη διαδικασία αλλαγών ή επιστροφών, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2610274429.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση του παραστατικού.

Για να κάνετε επιστροφή, θα πρέπει προηγουμένως να μας το έχετε δηλώσει αποκλειστικά και μόνο με έναν από τους παρακάτω τρόπους και να λάβετε κωδικό επιστροφής.

 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 30€

 
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Μέσω Eurobank και Paypal

 
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Σε επώνυμα προϊόντα