Δωρεάν Αποστολή για παραγγελίες από 30€

Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια γιά εμάς τήν εταιρία μας πώς ξεκινήσαμε και σε ποιά θέση βρισκόμαστε δίπλα στόν επαγγελματία Κομμωτή/τρία, Μακιγιέρ, Ονυχοπλάστη, Μασέρ.

Ο Ιωάννης Κόρδας μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990, ξεκινά με μιά βαλίτσα στο χέρι και αρχίζει να επισκέπτεται τα κομμωτήρια και ινστιτούτα της Πάτρας και της δυτικής Ελλάδας, πουλώντας κομμωτηριακά είδη, κουρευτικά εργαλεία και καλλυντικά. Παράλληλα, ξεκινά να εισάγει προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Το 2005 άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας (Ρήγα Φεραίου 35). Εισάγει προϊόντα, εξοπλίζει κουρεία και κομμωτήρια, Ινστιτούτα Ομορφίας, Χώρους Ονυχοπλαστικής και γίνεται γνωστός σε όλη την Δυτική Ελλάδα με μία τεραστία γκάμα εργάλιων και προιόντων που εχει στήν διάθεση τών πελατών του.

Το 2012 ο γιός του Θεόδωρος Κορδάς αναλαμβάνει. Δουλεύοντας με ζήλο, αφοσίωση και σεβασμό στον επαγγελματία Κομμωτή/τρία, Μακιγίερ, Ονυχοπλάστη, Μασέρ συνεχίζει μαζί με τον πατέρα του Γιάννη Κορδά το επάγγελμα του πωλητή ειδών Κουρείου και Κομμωτηρίου, ειδών γιά Ινστιτούτα Ομορφίας, ειδών γιά Χώρους Ονυχοπλαστικής εμπορεία και πώληση καλλυντικών.

Από το 2005 και μέχρι σήμερα η επιχείρηση στεγάζεται σε χώρο στο κέντρο της Πάτρας (Ρήγα Φεραίου 35). Όπως ακριβώς στα τέλει του προηγούμενου αιώνα (όταν δημιουργήθηκε η εταιρεία μας) έτσι και τώρα λειτουργούμε πάντα με γνώμονα τις απαράβατες εκείνες αρχές και αξίες που εστιάζουν στο σεβασμό, εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του επαγγελματία Κομμωτή/τρία, Μακιγίερ, Ονυχοπλάστη, Μασέρ.

Μετά από μία πολύ καλή πορεία στο χώρο αποφασίζει να ασχοληθεί και με το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δημιουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα beauty4us.gr με την βοήθεια και τις γνώσεις ενός φίλου συνεργάτη απο τα παλιά, έτσι ώστε να μπορεί να καλύψη της ανάγκες των καταναλωτών του σε όλη την Ελλάδα πλέον, με πάρα πολύ καλές τιμές όλο το 24 ώρο 365 ημέρες το χρόνο και για τους πιό απαιτητικούς.

Βρισκόμαστε εδώ: Ρήγα Φεραίου 35, Πάτρα!!!

Ιωάννης Κόρδας & Θεόδωρος Κόρδας

 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 30€

 
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Μέσω Eurobank και Paypal

 
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Σε επώνυμα προϊόντα